Тамақтандыру » Страница 53 » ОШГ№5 Акарал
амбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
«№5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясы»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7262) 54484
Есепші бөлімі:
+7(7262) 54484
Нашар
көрушілер нұсқасы
Ас мәзірі
09
желтоқсан
2021
Ас мәзірі
Бейсенбі 09.12.2021 ж           Ас мәзірі Балық котлеті-70/120 гр Қайнатылған күріш-120/150 Шай балмен-150/200 Алма-150/200 Қара бидай наны сары маймен-40
9а сынып оқушыларымен "Дұрыс тамақтану ережелері" тақырыбында тәрбие сағаты
09
желтоқсан
2021
9а сынып оқушыларымен "Дұрыс тамақтану ережелері" тақырыбында тәрбие
№5Ақарал ЖОББ мектеп-гимназиясында 9.12.21. күні 9а сынып оқушыларымен "Дұрыс тамақтану ережелері" тақырыбында тәрбие сағаты өткізілді.Білім алушыларға денсаулықты нығайту мақсатында зиянды тағамдарды пайдаланбай,әрбір адам өз денсаулығының мықты болу жолдарын қарастыру керек екені түсіндірілді.
8"А"сыныбында Дұрыс тамақтану аясында "Тамақтану пирамидасы" тақырыбында сабағы
08
желтоқсан
2021
8"А"сыныбында Дұрыс тамақтану аясында "Тамақтану пирамидасы"
08.12.2021ж №5 Ақарал ЖОББМГ 8"А"сыныбында Дұрыс тамақтану аясында "Тамақтану пирамидасы" тақырыбында сабақ өтті. Сабақ барысында білім алушылар адамдардың тамақтану ерекшеліктерін , тамақтанудың негізгі ережелерімен танысты. Топтық жұмыс жасады.
Ас мәзірі
08
желтоқсан
2021
Ас мәзірі
Сәрсенбі 08.12.2021 ж          Ас мәзірі Тары ботқасы сары маймен- 200/10  Печенье -30/35  Иогурт -1 дана Тәтті шай-150/200 Қара бидай наны-40
Ас мәзірі
06
желтоқсан
2021
Ас мәзірі
Дүйсенбі 06.12.2021 ж         Ас мәзірі Құс еті бұқтырмасы- 230/35 Қайнатылған қарақұмық-120/130 Кисель-150/200 Тәтті нан сүзбемен-20/40 Қара бидай наны-40
8 "Б" сыныбында "Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі" атты сынып сағаты
03
желтоқсан
2021
8 "Б" сыныбында "Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі" атты сынып сағаты
03.12.2021 ж №5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясында 8 "Б" сыныбында "Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі" атты сынып сағаты өтті. Сынып сағатында адамзат денсаулығын сақтаудың басты шарты-дұрыс тамақтану екендігі туралы айтылды. Дұрыс тамақтана білу, өз денсаулықтарына жауапкершілікпен қарау, тиімді дұрыс тамақтану денсаулықты сақтауға организмнің қалыптасуы өсуі мен дамуына, жұмыс қабілетінің жоғарлауына ықпалын тигізетіні туралы айтылды. Сынып жетекшісі Н. Ермуханов
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
03
желтоқсан
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
№5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясында тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу мақсатында, бракеражды комиссия қоғамдық тамақтануға қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп сханасында азық-түліктердің уақтылы пайдалануын, олардың сақтау мерзімдердерін, перспективті мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің  сәйкестігін, ауыз су режимінің сақталуын, азық-түліктің тоңазытқышта,  қоймаларда сақталуына, сонымен қатар ас блогының санитарлық жай-күйін, дайын тағамның сапасын тексерді.
Ас мәзірі
03
желтоқсан
2021
Ас мәзірі
Жұма 03.12.2021 ж         Ас мәзірі Сәбіз салаты- 40/60 гр Тефтели сиыр етімен-60/110 гр Қайнатылған түтікше-120/150 Кептірілген жеміс-жидек сусыны-150/200 Қара бидай наны ірімшікпен-40
Ас мәзірі
02
желтоқсан
2021
Ас мәзірі
Бейсенбі 02.12.2021 ж          Ас мәзірі Балық котлеті-70/120 гр Езілген картоп-100/130 Шай балмен -150/200 Алма-150/200 Қара бидай наны сары маймен -40
Ас мәзірі
30
қараша
2021
Ас мәзірі
Сейсенбі 30.11.2021 ж          Ас мәзірі Қырыққабат салаты - 50/80 гр Палау сиыр етімен -180/70 гр Кептірілген жеміс-жидек сусыны -150/200 Қара бидай наны-40