Тамақтандыру » Страница 42 » ОШГ№5 Акарал
амбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
«№5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясы»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7262) 54484
Есепші бөлімі:
+7(7262) 54484
Нашар
көрушілер нұсқасы
Ас мәзірі
20
қыркүйек
2022
Ас мәзірі
20.09.2022ж. Қырыққабат салаты-30/50гр Котлет сиыр етімен-70/120гр Қайнатылған түтікше-100/130гр Кептірілген жеміс-жидек сусыны-150/200гр Печенье-15/20гр Қара бидай наны-20/40гр
Ас мәзірі
19
қыркүйек
2022
Ас мәзірі
19.09.2022ж. Күріш ботқасы сары маймен-150/200/5гр Тәтті нан сүзбемен-15/20гр Кисель-150/200гр Қара бидай наны сары маймен-20/40/10гр
Ас мәзірі
16
қыркүйек
2022
Ас мәзірі
16.09.2022ж. Сәбіз салаты-30/50гр Лағман сиыр етімен-60/250гр Йогурт-1шт Кисель-150/200гр Қара бидай наны ірімшікпен- 20/40/10гр
1"Ә" сыныбымен "Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі" тақырыбында сынып сағаты
15
қыркүйек
2022
1"Ә" сыныбымен "Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі" тақырыбында сынып
15.09.2022 жылы №5 Ақарал ЖОББМГ 1"Ә" сыныбымен "Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі" тақырыбында сынып сағаты өткізілді.  Сабақтың мақсаты: Мектеп табалдырығын жаңадан аттаған білім алушыларға адам денсаулығының басты кепілі дұрыс тамақтану екендігін  дұрыс түсіндіру. Сондықтан тамақтануға ерекше көңіл бөлу түсіндіріле отырып жұмыс жүргізілді. Сабақ барысында "Пайдалы және пайдасыз " әдісі арқылы білім алушылар адам денсаулығына пайдалы және  зиянды тағамдарды ажыратты.Білім алушылар өздеріне
1"А" сыныбымен "Дұрыс және тиімді тамақтану - денсаулық негізі " тақырыбында сынып сағаты
15
қыркүйек
2022
1"А" сыныбымен "Дұрыс және тиімді тамақтану - денсаулық негізі "
15.09.2022 жылы №5 Ақарал ЖОББМГ 1"А" сыныбымен "Дұрыс және тиімді тамақтану - денсаулық негізі " тақырыбында сынып сағаты өткізілді.  Мектеп табалдырығын жаңадан аттаған білім алушыларға адам денсаулығының басты кепілі дұрыс тамақтану. Сондықтан тамақтануға ерекше көңіл бөлу керектігі түсіндірілді. Сабақ барысында "Дұрыс және бұрыс" әдісі арқылы білім алушылар адам денсаулығына пайдалы және  зиянды тағамдарды ажырата білді. Сабақты қорыту мақсатында "Дұрыс тамақтану ережелері" тақырыбында
Ас мәзірі
15
қыркүйек
2022
Ас мәзірі
15.09.2022ж. Балық котлеті- 30/40 гр Қайнатылған күріш- 100/130 гр Кептірілген жеміс-жидек сусыны- 150/200 гр Алма- 100/150 гр Қара бидай наны- 20/40 гр
Ас мәзірі
14
қыркүйек
2022
Ас мәзірі
14.09.2022ж. Құс еті бұқтырмасы- 35/250 гр Қайнатылған қарақұмық- 120/130 гр Тәтті шай- 150/200 гр Бал- 1шт Қара бидай наны- 20/40гр
"Білім беру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы
01
қыркүйек
2022
"Білім беру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық
"Білім беру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 5 тамыздағы № ҚР ДСМ-76 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2021 жылғы 6 тамызда № 23890 болып тіркелді.       ЗҚАИ-ның ескертпесі!       Осы бұйрықтың қолданысқа енгізілу тәртібін 5 т. қараңыз.        Қазақстан Республикасы Үкiметiнiң 2017 жығы 17 ақпандағы № 71 қаулысымен бекітілген Қазақстан