Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері: - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін; - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; - ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиена ережелерін сақтауын бақылау болып табылады. 2. Комиссия адалдық, құзыреттілік, парасаттылық,