Тамақтандыру » Страница 61 » ОШГ№5 Акарал
амбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
«№5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясы»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7262) 54484
Есепші бөлімі:
+7(7262) 54484
Нашар
көрушілер нұсқасы
Сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг жүргізу комиссиясының жұмыс жоспары
18
тамыз
2021
Сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг жүргізу комиссиясының
                                                                                                     Бекітемін                                                                                                      Мектеп-директоры                                                                                                      Н.Койшиманова №5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясы Мектеп асханасының сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг жүргізу комиссиясының жұмыс жоспары
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
17
тамыз
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; - ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиена ережелерін сақтауын бақылау болып табылады.  2. Комиссия адалдық, құзыреттілік, парасаттылық,
Жаңа 2021-2022оқу жылындағы тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру
17
тамыз
2021
Жаңа 2021-2022оқу жылындағы тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру
Облыстық білім басқармасының 2021 жылғы 16 тамыз күнгі #03-4644 және  ҚР Білім және ғылым министрлігінің 2021 жылғы 13 тамыздағы #3-15-2/3162-И хатына сәйкес аудандық білім бөлімінің 17.08.2021 жылғы #1041 хат негізінде балаларды сапалы тамақпен қамтамасыз ету, балалар денсаулығының қауіпсіздігін қамтамасыз ету мақсатында іс-шаралардың өткізілуі жоспарланды. Оның ішінде карантин кезеңінде тамақтандыруды ұйымдастыру мәселелері, ата-аналармен, кәсіпкерлермен түсіндіру жұмыстарын жүргізу; ҚР Білім
Мектептегі білім алушылардың тамақтандыруы туралы
14
мамыр
2021
Мектептегі білім алушылардың тамақтандыруы туралы
Білім алушыларды сапалы тамақпен және балалар денсаулығын қауіпсіздігін қамтамасыз ету мақсатында мектепте  тамақтандыру жұмыстары ұйымдастырылған. Шектеу іс-шараларын, оның ішінде карантинді енгізу кезеңінде мектепте  тамақтандыруды ұйымдастыру «ҚР Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020 жылғы 25 желтоқсандағы № 67 қаулымен бекітілген мектеп асханасы қызметі төмендегі талаптарға сай жүзеге асырылды.  #5 Ақарал жалпы орта білім беретін  мектеп - гимназиясы асханасының толымдылығы 30 % -
Мектепте  тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шарасынан анықтама
26
сәуір
2021
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж
Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің қаулыларына өзгерістер мен  толықтырулар енгізу туралы 2021 жылғы 25 наурыздығы №12 қаулысының 47-қосымшасы 15 тармақшасы, Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020 жылғы 25 желтоқсандағы № 67 қаулысының 46-қосымшасының  талаптарды сақталған. Мектептің асханасында ас дайындау орнында тағамды өз уақытында жасау мен сақтау мерзімін тексеру барысында  тағамдарды өз уақытында пайдалануы мен сақтау
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шарасынан анықтама
19
сәуір
2021
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж
         Шектеу іс-шараларын, оның ішінде карантинді енгізу кезеңінде білім беру ұйымдарындағы қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптарды орындауда  «Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020 жылғы 25 желтоқсандағы № 67 қаулысының 46-қосымшасын қатаң басшылыққа ала отырып, асхана жұмысы дұрыс ұйымдастырылған.            Мектептегі медициналық қызметкер Ж.Тоқтағул жүргізетін журналдары мен «С» витаминдеу, асхана қызметкерлерін қадағалау журналын уақтылы
Мектепте  тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шарасынан анықтама
12
сәуір
2021
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж
Мектепте 2021 жылдың 30  наурыздағы бракераж комиссиясының жұмыс жоспарына сәйкес жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуына мониторинг жүргізу мақсатында комиссия  мүшелері   аптасына 1 рет тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын, өнімдердің (азық-түліктің) сапасына және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуын қадағалау мақсатында  рейдтік
Мектепте IV-тоқсанда бір мезгіл ыстық тамақты ұйымдастыру туралы анықтама
05
сәуір
2021
Мектепте IV-тоқсанда бір мезгіл ыстық тамақты ұйымдастыру туралы
        Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі  №158 бұйрығына 10 қосымша негізінде  « Жалпы білім беретін мектептердегі  білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына  тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну» мемлекеттік қызметті көрсету қағидаларына сәйкес құжаттар толтырылып, 2-ші қосымша негізінде (ата-аналары өтініші бойынша) тегін тамақтандыруға өтініштері   жинақталған.  Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық