Бракеражды коммиссия » Страница 7 » ОШГ№5 Акарал
амбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
«№5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясы»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7262) 54484
Есепші бөлімі:
+7(7262) 54484
Нашар
көрушілер нұсқасы
Мектепте  тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шарасынан анықтама
12
сәуір
2021
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж
Мектепте 2021 жылдың 30  наурыздағы бракераж комиссиясының жұмыс жоспарына сәйкес жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуына мониторинг жүргізу мақсатында комиссия  мүшелері   аптасына 1 рет тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын, өнімдердің (азық-түліктің) сапасына және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуын қадағалау мақсатында  рейдтік
Мектептің  бракераждық  комиссияның асхананың санитарлық-гигиеналық рейдтік іс-шараларының қорытындысы
01
наурыз
2019
Мектептің бракераждық комиссияның асхананың санитарлық-гигиеналық
Мектептегі медициналық қызметкер А.Келіскен жүргізетін журналдары мен «С» витаминдеу, асхана қызметкерлерін қадағалау журналы уақтылы толтырған. Алайда тексеру барысында асхана қызметкері Г.Барменкулованың арнайы киімі қолдануға дайын емес болып шыққан. Медициналық қызметкерге  ескерту беріліп, кемшіліктерін түзеуге қысқа мерзімді уақыт берілді.        Тексеру барысында асхана іші жарық, санитариялық жағдайы ұйымдастырылған және тазалық сақталған. Мектеп асханасына қазіргі заманғы дизайнмен
Бракераждық комиссияның білім алушылардың тамақтануы бойынша тексеру
28
қаңтар
2019
Бракераждық комиссияның білім алушылардың тамақтануы бойынша тексеру
                                                                                                    28. 01.2019ж. 1.Балаларды тамақтандарудың негізгі рационы  бекітілген ас мәзіріне сай келеді.Тағамды дайындау тағамның технологиялық  картасына сәйкес пайдаланылады,онда тағамның құрамына кіретін тағамдар есебі, массасы мен граммы, химиялық құрамы, тағамның дайындалу технологиясы туралы мәлімет бар. 2.Тағамның 1 оқушыға арналған массасы жас ерекшеліктеріне сәйкес болуы керек (6-10)жас