Тамақтандыру шарттары » Страница 8 » ОШГ№5 Акарал
амбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
«№5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясы»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7262) 54484
Есепші бөлімі:
+7(7262) 54484
Нашар
көрушілер нұсқасы
Ас мәзірі
22
ақпан
2022
Ас мәзірі
22.02.22 Сейсенбі   Ас Мәзірі        Қырыққабат салаты - 40-60  гр                                          Котлет сиыр етімен 70-120              Кептірілген жеміс жидек сусыны -150/200                          Қара бидай  наны  -40
6 "а" сыныбында "Дұрыс тамақтану- денсаулык кепілі" тақырыбында сынып сағаты
22
ақпан
2022
6 "а" сыныбында "Дұрыс тамақтану- денсаулык кепілі" тақырыбында сынып
N5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп- гимназиясының 6 "а" сыныбында "Дұрыс тамақтану- денсаулык кепілі" тақырыбында сынып сағаты өткізілді. Сынып сағатында адамның ең үлкен байлығы - денсаулык. Ал денсаулыкты, ағзаның күшін нығайтудың басты кепілі- дурыс тамақтану екендігін білім алушылар бейнеролик арқылы көріп, сұрақтарға  жауап  беру аркылы білімдерін шыңдады.
Ас мәзірі
21
ақпан
2022
Ас мәзірі
21.02.22  Дүйсенбі  Ас Мәзірі  Үй кеспесі құс еті мен-35/250        Кисель     150/200                Тәтті    нан сүзбемен 20/40          Қара бидай    наны   -40
"Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі" тақырыбында сурет байкауы
15
ақпан
2022
"Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі" тақырыбында сурет байкауы
№5 Ақарал ЖОББМГ 4"Б" сыныбында "Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі" тақырыбында сурет байкауы ұйымдастырылды.  Білім алушыларға дұрыс тамақтанудың ережелері және оның ұстану жолы түсіндірілді. Әр білім алушы тиімді тамақтанудың  пайдасын мен зиянды тағамдардың адам ағзасына тигізетін  зиянын сурет салу арқылы көрсете білді.  Сынып жетекшісі: Ж.Байгунусова 
"Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі" тақырыбында эссе
11
ақпан
2022
"Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі" тақырыбында эссе
№5 Ақарал ЖОББМГ 4"Ә" сыныбында "Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі" тақырыбында эссе ұйымдастырылды.  Білім алушыларға дұрыс тамақтанудың ережелері, және оның ұстану жолы түсіндірілді. Әр білім алушы тиімді тамақтанудың  пайдасын мен зиянды тағамдардың  адам ағзасына тигізетін  зиянын атап жазды.  Сынып жетекшісі: И.Насипбекова
"Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі" тақырыбында эссе
11
ақпан
2022
"Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі" тақырыбында эссе
№5 Ақарал ЖОББМГ 4"Ә" сыныбында "Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі" тақырыбында эссе ұйымдастырылды.  Білім алушыларға дұрыс тамақтанудың ережелері, және оның ұстану жолы түсіндірілді. Әр білім алушы тиімді тамақтанудың  пайдасын мен зиянды тағамдардың  адам ағзасына тигізетін  зиянын атап жазды.  Сынып жетекшісі: И.Насипбекова
"Дұрыс және тиімді тамақтану - денсаулық негізі" тақырыбында сурет көрмесі
10
ақпан
2022
"Дұрыс және тиімді тамақтану - денсаулық негізі" тақырыбында сурет
№5 Ақарал ЖОББМГ 4"А" сыныбында "Дұрыс және тиімді тамақтану - денсаулық негізі" тақырыбында сурет көрмесі ұйымдастырылды.  Оқушыларға дұрыс тамақтанудың ережелері, күн тәртібі, салауатты өмір салтын ұстанудың жолы жан-жақты түсіндірілді. Әр оқушы салған суреттеріне түсінік беріп, тиімді тамақтанудың  адам ағзасына тигізетін пайдасы туралы айтты.  Сынып жетекшісі А.  Суанкулова
Ас мәзірі
07
ақпан
2022
Ас мәзірі
7.02.22   Ас Мәзірі                                    Құс еті бұқтырмасы - 230/35              Қайнатылған қарақұмық-120/130                Кисель-  150/200                    Тәтті Нан сүзбемен-20-40        Қара бидай наны -40
Ас мәзірі
04
ақпан
2022
Ас мәзірі
Жұма 04.01.2022 ж       Ас мәзірі Сәбіз салаты- 40/60 гр Тефтели сиыр етімен-60/110 гр Қайнатылған түтікше-150/200 Кептірілген жеміс-жидек сусыны-150/200 Қара бидай наны ірімшікпен-40
Ас мәзірі
03
ақпан
2022
Ас мәзірі
Бейсенбі 03.02.2022 ж       Ас мәзірі Балық котлеті-70/120 гр Езілген картоп-100/130 Шай балмен-150/200 Алма-150/200 Қара бидай наны сары маймен-40