Бракеражды коммиссия » Страница 6 » ОШГ№5 Акарал
амбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
«№5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясы»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7262) 54484
Есепші бөлімі:
+7(7262) 54484
Нашар
көрушілер нұсқасы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
17
тамыз
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; - ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиена ережелерін сақтауын бақылау болып табылады.  2. Комиссия адалдық, құзыреттілік, парасаттылық,
Мектепте  тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шарасынан анықтама
26
сәуір
2021
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж
Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің қаулыларына өзгерістер мен  толықтырулар енгізу туралы 2021 жылғы 25 наурыздығы №12 қаулысының 47-қосымшасы 15 тармақшасы, Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020 жылғы 25 желтоқсандағы № 67 қаулысының 46-қосымшасының  талаптарды сақталған. Мектептің асханасында ас дайындау орнында тағамды өз уақытында жасау мен сақтау мерзімін тексеру барысында  тағамдарды өз уақытында пайдалануы мен сақтау
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шарасынан анықтама
19
сәуір
2021
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж
         Шектеу іс-шараларын, оның ішінде карантинді енгізу кезеңінде білім беру ұйымдарындағы қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптарды орындауда  «Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020 жылғы 25 желтоқсандағы № 67 қаулысының 46-қосымшасын қатаң басшылыққа ала отырып, асхана жұмысы дұрыс ұйымдастырылған.            Мектептегі медициналық қызметкер Ж.Тоқтағул жүргізетін журналдары мен «С» витаминдеу, асхана қызметкерлерін қадағалау журналын уақтылы